Akçakoca Ziraat Odası > Haberler > TARIMSAL DANIŞMANLIK TOPLANTISI GERÇEKLEŞTİRİLDİ

TARIMSAL DANIŞMANLIK TOPLANTISI GERÇEKLEŞTİRİLDİ

Odamız tarafından yürütülen Tarımsal Danışmanlık faaliyetleri kapsamında 19 Nisan Salı günü toplantı gerçekleştirildi.

İlçe Tarım Müdürü Cemil UZUN, Ziraat Mühendisleri Serap BİLGEÇ, Gültaze SOYSAL, Kerem GÜNAL ve Tibet ÇELİK’ in katılımları ile gerçekleştirilen toplantıda fındıkta fiyat istikrarının sağlanabilmesi için depolama yapmanın zaruretinden bahsedildi. Emanete fındık verilmemesi için çiftçilerin ortak hareket ederek depo sorununa çözüm bulunmasının gereği üzerinde duruldu. Ayrıca çiftçilere doğru gübreleme ve budama konularında temel bilgiler verildi. Son olarak, 12  Mayısta başvuru süresi dolacak olan Genç Çiftçi Hibe Destekleri için aranan şartlar anlatıldı.

Oldukça verimli geçen toplantı çiftçilerin soruları cevaplandırılarak sona erdi.