Akçakoca Ziraat Odası > Haberler > SELDEN ZARAR GÖREN KÖYLERDE İÇME SUYU DAĞITILDI.

SELDEN ZARAR GÖREN KÖYLERDE İÇME SUYU DAĞITILDI.

Selin en fazla zarar verdiği Esmahanım, Dilaver, Uğurlu, Nazımbey ve Karatavuk köylerine içme suyu dağıtıldı.

Akçakoca Ziraat Odası olarak içme suyuna ihtiyaç duyan selzede vatandaşlara ilk etapta su malzemesi yardımı yapıldı. Ağır tonajlı araçların ulaşamadığı bölgelere taraktör yardımı ile sular taşındı.

Yaraların sarılması için harekete geçen Akçakoca Ziraat Odası, selden en çok etkilenen Esmahanım, Dilaver, Uğurlu, Nazımbey ve Karatavuk köylerine kısa zamanda ulaşarak 1 tır su dağıtımı yapıldı.

Akçakoca Ziraat Odası olarak bölgedeki ihtiyaç tespit çalışmalarını sürdürerek, gelişmeleri yakından takip ediyoruz.