Akçakoca Ziraat Odası > Haberler > AMERİKAN BEYAZ KELEBEĞİ- KÜLLEME VE AFLATOKSİN KONULU TOPLANTIMIZ YAPILDI

AMERİKAN BEYAZ KELEBEĞİ- KÜLLEME VE AFLATOKSİN KONULU TOPLANTIMIZ YAPILDI

Akçakoca Belediyesi Zeytindalı konferans salonunda gerçekleştirilen toplantı

Akçakoca Tarım ve Orman İlçe Müdürlüğü ve Akçakoca Ziraat Odasının ortak hazırladığı ''Amerikan Beyaz Kelebeği, Külleme ve Aflatoksin'' konulu toplantısı Akçakoca Belediyesi Zeytindalı Konferans Salonunda 18.06.2019 saat 14:00'te gerçekleştirilmiştir. Katılımın yoğun olduğu konferansta Ziraat Odası Başkanı Levent Şahin BAŞARAN ve Tarım ve Orman İlçe Müdürü Cemil UZUN açılış konuşmasını gerçekleştirmiş daha sonra yine ilçe teknik elemanlarından Ziraat Mühendisi Cemil KARDÜZ bölge hastalık zararlılarından bahsetmiş, Ziraat Odası personeli Ziraat Yüksek Mühendisi Seda KORKMAZ aflatoksin ve hasat sonrası işlemler hakkında bilgilendirme yapmıştır. Katılım sağlayan çiftçilerimize teşekkür ederiz.