Akçakoca Ziraat Odası > Haberler > AKÇAKOCA ZİRAAT ODASI BAŞKANLIĞININ DARBE TEŞEBBÜSÜ İLE İLGİLİ AÇIKLAMASI

AKÇAKOCA ZİRAAT ODASI BAŞKANLIĞININ DARBE TEŞEBBÜSÜ İLE İLGİLİ AÇIKLAMASI

Vatanın ve Milletin bölünmez bütünlüğüne ve Milletimizin demokratik haklarına karşı yapılmış olan 15 Temmuz 2016 darbe teşebbüsünü lanetliyor, millet iradesini tüm gücümüzle destekliyoruz.
Olaylar sırasında yaşamını kaybeden vatandaşlarımıza Allah’tan rahmet , yaralılarımıza acil şifalar diliyoruz.
Bir bütün olarak Meclisimiz ve Hükümetimize , darbecilere canları pahasına direnen askerimiz ,polisimiz ve kararalılıkla kendi iradesine sahip çıkan milletimize şükranlarımızı sunuyoruz.