Akçakoca Ziraat Odası > Haberler > ‘AMERİKAN BEYAZ KELEBEĞİ MÜCADELESİ’ VE ‘TEK GÖVDE FINDIK AĞACI’ KONULU FINDIK ÇALIŞTAYI DÜZENLENDİ

Akçakoca Ziraat Odası, Akçakoca Ticaret ve Sanayi Odası, Düzce Üniversitesi ve Abant İzzet Baysal Üniversitesi işbirliği ile, 12.01.2020 tarihinde, belediye meclis salonunda fındık çalıştayı düzenlendi.

Oda başkanımız Levent Şahin BAŞARAN, fındık üretimi ile ilgili yaptığımız çalışmalar hakkında bilgi verdi ve fındık üreticilerinin karşılaştığı sorunları dile getirdi. Düzce Üniversitesi Ziraat ve Doğa Bilimleri Fakültesi Dekanı Prof. Dr. Sevcan ÖZTEMİZ, ‘Amerikan Beyaz Kelebeği ve Mücadelesi’ ile ilgili sunumunu paylaştı. Çalıştay, AİBÜ Ziraat ve Doğa Bilimleri Fakültesi, Bahçe Bitkileri Bölüm Başkanı Prof. Dr. Turan KARADENİZ’in ‘Tek Gövde Fındık Ağacı’ konulu sunumunun ardından, çiftçilerden gelen soruların cevaplanması ile son buldu.